Service och förvaring


Vi ombesörjer service och reperation även av äldre Robomow-modeller

såsom Robomow- RS, RC, RT, RX, RL, RM, TS, MS, TC, MC med fler.
Vinterförvaring!


Vi som auktoriserad Robomow-verkstad erbjuder allting som har med klipparen Robomow att göra. En sak som är viktig för att din klippare ska vara fullt redo för säsong är årlig vinterservice.


Precis som med bilen behöver en robotklippare ibland ses över, göras ren och säkerhetstestas så vitala funktioner fortfarande fungerar.

Vi har två populära vinterservicepaket, ett där vi tar hand om allt för dig som inte har tid, vill eller kan engagera sig. Samt ett där man själv lämnar och hämtar hos oss höst respektive vår.

Tillbehör och reservdelar!


Alltid delar på hyllan! Vi lagerför de vanligaste tillbehören och reservdelarna för att snabbt kunna bistå dig när du behöver! Så saknar du kantlina, pegs, skarver, knivar eller något annat? Då är det bara ringa, så hjälper vi dig!


Och skulle det vara så illa att klipparen går sönder av någon anledning, är det tryckt att veta att vi gör alla reperationer och service i våran verkstad i Töreboda!
Vi kan även hjälpa er serva eller reparera robotklippare från Cub Cadet och Wolf-Garten. Även lägga kantlina för Husqvarna automower och andra märken.