Service och förvaring

Vinterförvaring!


Vi som auktoriserad Robomow-verkstad erbjuder allting som har med klipparen Robomow att göra. En sak som är viktig för att din klippare ska vara fullt redo för nästa säsong är årlig vinterservice.


Precis som med bilen behöver en robotklippare ibland ses över, göras ren och säkerhetstestas så vitala funktioner fortfarande fungerar. Vi har två populära vinterservicepaket, ett där vi tar hand om allt för dig som inte har tid, vill eller kan angagera sig. Samt ett där man själv lämnar och hämtar hos oss höst respektive vår.Vinterservice Grund:


  1. Rengöring av klipparens in- och utsida.
  2. Kontroll av knivar, som byts vid behov
  3. Smörjning av rörliga delar
  4. Kontroll av säkerhets- och driftfunktioner.
  5. Uppdatering till nyaste programvara för din modell
  6. Underhållsladning och förvaring under vintern

Vinterservice Max:


  1. Allt som ingår i vinterservice Grund
  2. Vi hämtar din klippare när säsongen är slut.
  3. När nästa säsong startar driftsätter vi din färdigservade klippare och kontrollerar kabelsignal


I samband med ett vinterservicepaket lämnar vi alltid 10% rabatt på köp av tillbehör och reservdelar.Tillbehör och reservdelar!


Alltid delar på hyllan! Vi lagerför de vanligaste tillbehören och reservdelarna för att snabbt kunna bistå dig när du behöver! Så saknar du kantlina, pegs, skarver, knivar eller något annat? Då är det bara ringa, så hjälper vi dig!


Och skulle det vara så illa att klipparen går sönder av någon anledning, är det tryckt att veta att vi gör alla reperationer och service i våran verkstad i Töreboda!