Robomow


Bäst i test!


Våran nya Robomowmodell för säsongen RK har verkligen varit en HIT! Robomow har slagit ihop allt det bästa från föregående serie för villatomter och med lång erfarenhet kommit fram med en variant som är snäppet bättre på alla punkter, extremt enkel att använda och med ett modernt gränssnitt.


Robomow har under åren tagit hem ett stort antal Bäst-i-test-utmärkelser båda i Sverige och i andra länder.

Nu senast från välkända svenska Råd och Rön, men även Bäst i test guiden. Där framförallt RK-serien prisats.

Och vi kan inte annat än att hålla med.


Vi erbjuder försäljning, installation, service och förvaring av Robomows hela sortiment. Även gratis visning enligt ö.k samt tomtbesiktning. Intresserad och vill veta mer? Tveka inte höra av dig till oss på 0506-199 70 eller läs mer på våran hemsida www.eliit.se.

Robomow broschyr för 2021

klicka här!


RT-serien

Max storlek gräsmatta

700m2

Klippbredd

18cm

Klipphöjd

15-60mm

Flytande klippdäck

Ja

Ljudnivå

64dB

Garanti

3 år

RK-serien

Max storlek gräsmatta

2000m2

Klippbredd

21cm

Klipphöjd

20-100mm

Flytande klippdäck

Ja

Ljudnivå

<60dB

Garanti

3+1 år

RS-serien

Max storlek gräsmatta

5000m2

Klippbredd

56cm

Klipphöjd

20-80mm

Flytande klippdäck

Ja

Ljudnivå

64dB

Garanti

2 år


1. Försäljning

Vi erbjuder försäljning av Robomow Pro och Retail modellerna. Med rådgivning och visning av klippare i drift på gräsmattorna runt vårat kontor och/eller tomtbesiktning hemma hos dig, naturligtvis utan extra kostnad (Inom rimligt avstånd från våran utgångs ort Töreboda)

2. Installation

Professionell installation av din klippare! Vi har över 10års erfarenhet av Robomow och erbjuder nyckelfärdiga lösningar för gräsytor upp till 10.000m2. Vi kan även hjälpa dig lägga ner kantlinan för andra märken med en av våra kabelläggare


3. Service

Med egen verkstad har vi möjlighet att erbjuda dig förvaring och service av din Robomow. Vi har tillbehör och reservdelar i lager om du skulle behöva en ny kniv snabbt! Samt erfarenhet och verktyg i våra servicebilar för att kunna bistå dig på plats.


Ring oss för mer infomation,ring alltid för bokning av visning eller tomtbesiktning på tider utanför ramen av våra lördagsvinsingar.


Ring: 0506-19970